Historie

Det Mobile FabLab er en bus indrettet som højteknologisk prototypeværksted. Det mobile FabLab kørte i 2013-2015 en landsdækkende turné for at udbrede kendskabet til FabLab-teknologier- og metoder.

Det Mobile FabLab og dets aktiviteter var finansieret af Industriens Fond, Erhvervsstyrelsen, Region Sjælland og Væksthus Sjælland.Væksthus Sjælland er projektholder. Det Mobile FabLab er fortsat forankret hos FabLab Danmark.

Det Mobile FabLab har haft en enorm berøringsflade. I projektperioden har der været kontakt til ca. 28.000 personer – heraf næsten 6.000 personer fra virksomheder. Derudover har Det Mobile FabLab været på mere end 60 besøg i hele Danmark, og 233 virksomheder har modtaget et undervisnings- og rådgivningsforløb.

Det er fortsat muligt – mod betaling – at få besøg af det rullende prototypeværksted.

fablab-billede<< Tilbage til hjemmesiden